Poppy Playtime: Chapter 2 PS4 Türkçe Dublaj & Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Nitr0 tarafından oluşturulan Poppy Playtime: Chapter 2 PS4 Türkçe Dublaj & Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 51 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Poppy Playtime: Chapter 2 PS4 Türkçe Dublaj & Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Nitr0
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

Nitr0

TR YAMA KING
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 10, 2024
422
1,387
93

Poppy Playtime: Chapter 2 oyununun Türkçe Dublaj & Türkçe Altyazı yamasıyla karşınızdayım. Öncelikle oyunu seslendiren ASOSYAL STUDİOS' a ve çeviren HANGAR ÇEVİRİ' ye buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum oyun beni o kadar uğraştırdıki 1 aydır bununla uğraşıyordum yamada 83 SoundWave Türkçe ses 183 türkçe texture ve 27 adet türkçe video vardı videoların 15 tanesi ölüm videolarıydı bunları ben türkçeleştirdim ve credits videosu ingilizceydi onuda ben türkçeleştirdim türkçe karakterler zaten pc yaması içindeydi gerçekten büyük emek verilmiş bir yama oldu benim için Herkese Keyifli Oyunlar Dilerim

KURULUM
ANA OYUN :
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
burdan GAME kısmından ana oyunu kuracaksınız UPDATE' i kurmanıza gerek yoktur yama UPDATE' e gömülüdür

OYUN HAKKINDA
Poppy Playtime Chapter 2: Ağa Takılan Sinek, terk edilmiş Playtime Co. oyuncak fabrikasının sırlarını araştırmaya devam ettiğimiz hayatta kalma ve korku türündeki oyunun ikinci bölümüdür. Bu bölümde hikaye devasa "Oyun İstasyonu" (Game Station) adlı yeni bir bölgeye taşınır ve oyuncular, fabrikadan bir trenle kaçabilmek için "Mommy Long Legs" (Uzun Bacaklı Anne) adlı örümcek benzeri, esnek ve korkutucu yeni bir düşmanın hazırladığı ölümcül mini oyunlardan sağ çıkmak zorundadır. Bulmacaları çözmek ve platformlar arasında ilerlemek için elektrik depolayabilen ve uzağa tutunmayı kolaylaştıran yeni bir yeşil el mekaniğinin (GrabPack güncellemesi) eklendiği oyun, gerilim dolu atmosferiyle serinin gizemli evrenini daha da derinleştirmektedir.

TÜRKÇE DUBLAJ
ASOSYAL STUDİOS

TÜRKÇE ÇEVİRİ

HANGAR ÇEVİRİ

PS4 TOOL VE PAKETLEME
NITR0

PS4 PORT VE DÜZENLEME
NITR0

OYNANIŞ VİDEOSU
HAZIRLANIYOR...

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Son düzenleme: